Naše delo

Generalno čiščenje

Izvajamo genaralna čiščenja različnih prostorov. Poslovni prostori, stanovanjski objekti, dvorane, skladišča in še več. Mi očistimo vse!

 

 

Čiščenje grafitov in spomenikov

Sploh veste kako nadležni so lahko neprimerni grafiti? Bi želili, da spomnik, ki ga vidite vsak dan spet zasije v svoji pravi luči? Če je vaš odgovor “da” nas pokličite, saj imamo rešitev za vas.

 

 

Čiščenje novogradenj

Ni lepšega kot graditi in ustvarjati. Na žalost pa gradbinci in razni mojsri le redko pospravijo za seboj. Prav zato vam ponujamo storitev čiščenja novogradenj. Naj gre za stanovanjski ali poslovni objekt, kos smo vsakemu izzivu. 

 

 

Čiščenje žaluzij

Velika okna in široke žaluzije so današnji trend in vse dokler niso le-ta umazana izgledajo popolno. Kaj pa ko se umažejo in vam popoln razgled kvarijo tiste široke, umazane žaluzije? Nič lažjega. Pokličite nas in zopet boste lahko uživali v razgledu.

 

 

Urejanje okolice 

Ste kupili ali podedovali zaraščeno zemljišče? Ste mogoče prezaposleni, da bi se z urejenjem okolice ukvarjali sami? Vas boli križ in želite,da se namesto vas priklanja nekdo drug? Tudi v tem prmeru vam lahko pomagamo. Uredimo vam celotno okolico!

 

 

Rezultati

Kontakt & informacije

Problem z umazanijo?

Pokličite nas ali nam napišite sporočilo.

Naj bodo vaše smeti naše skrbi!

040 474 967

041 378 101

info@cistiposli.si

14 + 6 =

Ostala čiščenja

za vse vrste vozil

STIK Z NAMI

Ne bodi pacek! Pokliči nas!

Izvajamo: 

  • Generalno čičšenje
  • Čiščenje grafitov 
  • Čiščenje spomenikov
  • Čiščenje žaluzij 

in urejamo okolico

Težave z umazanijo?

Naj bodo vaše smeti naše skrbi!

info@cistiposli.si

Pišite nam

10 + 3 =